Bakkers Familie Bertram

Ambachtelijke bakkerij • sinds 1890

Bertram Bakery is meer dan 130 jaar geleden begonnen als Bakker Bertram in de Amsterdamse Jordaan. Een kleine familie bakkerij die getransformeerd is naar een grote speler, zowel binnen als buiten Nederland. Wij kunnen met gerust hart zeggen dat de passie er al sinds 1890 bij ons is ingebakken. En daar zijn wij trots op.

Altijd verzekerd van heerlijk brood op de plank

Dankzij onze eeuwenoude ervaring bieden wij flexibele oplossingen die volledig naar jouw smaak is. Wij leveren kwaliteit, smaak en volume tegen een scherp prijsje inclusief vlotte levering. Zo ben jij er altijd verzekerd van heerlijk brood bij jou op de plank.

Samen voor jouw succes

Passie voor brood

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en eerlijkheid zijn de drie principes die jouw succes garanderen en ons groot hebben gemaakt. Wij gaan dan ook samen met passie voor jouw succes met een flexibele oplossing die past bij jouw bedrijf.

Mick Bertram

Het gezicht van de 6e generatie Bertram bakkers

Nu 130 jaar later staat Mick Bertram aan het roer als 6e generatie bakkers nadat hij het stokje heeft mogen overnemen van Nol Bertram. Geboren in 1990 staat hij sinds 2018 bij Bertram Bakery aan het roer. Van kinds of aan is hij al aan de bak gegaan bij de bakkerij. Met goede energie en échte passie staat Mick klaar om iedere uitdaging aan te gaan en jouw bedrijf te voorzien van het beste brood dat smaakt als puur geluk op je tong.

Binnen in de bakkerij

Neem contact met ons op

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Daarom is betrouwbaarheid en eerlijkheid erg belangrijk; samen kun je heel succesvol zijn!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?